Basisschool Lemelerveld

Basisschool Lemelerveld

Ben je op zoek naar een basisschool in de buurt van Lemelerveld? Welkom bij basisschool Het Natuurrijk, 12 minuten rijden vanaf Lemelerveld. Het Natuurrijk is een plek waar jouw kind zichzelf kan zijn, zich kan ontwikkelen op eigen tempo en kan leren in de buitenlucht.

Basisschool dichtbij Lemelerveld

Op basisschool Het Natuurrijk krijgt je kind alle ruimte om te groeien. Het groene schoolplan is zó ingericht dat jouw kind zich goed kan ontwikkelen. Naast de basisschool bieden we opties voor kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij onze partner Reggekrummel.

Een professioneel team

De leerkrachten zijn gespecialiseerd in buitenonderwijs, geven jouw kinderen oprechte aandacht en zorgen voor een veilige, vertrouwde en rijke leeromgeving. Onze groepen zijn klein, waardoor jouw kind zich snel thuis zal voelen. Dat vinden wij enorm belangrijk!

Sfeer proeven?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de sfeer proeven bij basisschool Het Natuurrijk? Dat vinden wij super natuurlijk. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Ervaar met eigen ogen hoe er op onze basisschool nabij Lemelerveld gespeeld wordt.