Basisschool Ommen

Basisschool Ommen

Voordat je ‘s ochtends aan het werk gaat, wil je jouw kind met een gerust hart kunnen achterlaten bij een fijne basisschool. Ben je op zoek naar een basisschool in de buurt van Ommen? Het Natuurrijk ligt op slechts 9 minuten rijden.

Basisschool nabij Ommen

Op basisschool Het Natuurrijk krijgt je kind alle ruimte om te groeien. Het groene schoolplan is zó ingericht dat jouw kind zich goed kan ontwikkelen. Naast de basisschool bieden we opties voor kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij onze partner Reggekrummel.

Een enthousiast team

Ons team bestaat uit ervaren, bevlogen en enthousiaste leerkrachten. Zij volgen de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en sluiten daarop aan. Wil je meer zien van ons team en de locatie? Bekijk onze informatiepagina over ons onderwijs.

Rondleiding?

Overweeg je jouw kind(eren) in te schrijven bij een basisschool dichtbij Ommen? Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding. Proef de sfeer van onze kleinschalige basisschoollocatie in Vilsteren!

Onderdeel van Stichting Catent

Basisschool het Natuurrijk is onderdeel van Stichting Catent. Kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs verzorgen staat bij hen voorop. Met ongeveer 500 medewerkers, verdeeld over vierendertig basisscholen, waaronder twee scholen voor speciaal basisonderwijs realiseert Stichting Catent dat voor circa 5.000 leerlingen.