Kinderopvang Dalfsen

Kinderopvang Dalfsen

Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in de buurt van Dalfsen? Welkom bij Kinderopvang Het Natuurrijk! Onze prachtige locatie ligt op 10 minuten rijden van Dalfsen middenin de natuur. Wij bieden kinderopvang, basisonderwijs en BSO onder één dak voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Kinderopvang en BSO dichtbij Dalfsen

Bij onze kinderopvanglocatie in Vilsteren spelen de kinderen elke dag buiten in een groene, veilig en vertrouwde omgeving. De buitenruimte is zo ingericht dat kinderen worden uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur. Wilt u meer informatie over de openingstijden, gunstige tarieven en meer? Dat leest u hier.

Over Het Natuurrijk

Door de kleinschaligheid van Het Natuurrijk krijgen kinderen oprechte aandacht en voelen ze zich thuis. Ons team bestaat uit ervaren, bevlogen en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Het kinderopvang lokaal is nieuw en voorzien van alle gemakken. Benieuwd naar foto’s van het team en onze locatie? Lees meer op onze pagina kinderopvang.

Kennismaken?

Heeft u belangstelling om uw kind(eren) in te schrijven bij onze kinderopvang nabij Dalfsen? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Ervaar met eigen ogen hoe er gespeeld wordt.

Onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent

Kinderopvang Het Natuurrijk is onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent. Kinderopvang Catent biedt en organiseert opvang voor kinderen voor (VSO) en na school (BSO). De opvang is verbonden aan de scholen van Catent die zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de school.