Kinderopvang Lemelerveld

Kinderopvang Lemelerveld

Bent u op zoek naar een kinderopvang locatie in de buurt van Lemelerveld? Welkom bij Kinderopvang Het Natuurrijk, 12 minuten rijden vanaf Lemelerveld. Kinderopvang Het Natuurrijk is een plek waar uw kind zich kan ontspannen, ontwikkelen op eigen tempo en zichzelf kan zijn.

Kinderopvang en BSO dichtbij Lemelerveld

Bij Kinderopvang Het Natuurrijk krijgt uw kind alle ruimte om te groeien. Het groene schoolplan is zo ingericht dat uw kind zich goed zal vermaken. Naast het kinderdagverblijf bieden we de ruimte voor buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Meer informatie over onze locatie en gunstige tarieven vindt u hier .

Een professioneel team

Onze pedagogisch medewerkers geven uw kinderen oprechte aandacht en zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind. Onze groepen zijn klein, waardoor uw kind zich snel thuis zal voelen. Dat vinden wij enorm belangrijk!

Sfeer proeven?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de sfeer proeven bij Kinderopvang Het Natuurrijk? Dat vinden wij super natuurlijk. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Ervaar met eigen ogen hoe er op onze kinderopvang nabij Lemelerveld gespeeld wordt.