Kinderopvang Ommen

Kinderopvang Ommen

Als je na je verlof weer aan het werk gaat, wil je je kind met een gerust hart kunnen achterlaten bij een fijne kinderopvang. Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van Ommen? Kinderopvang en BSO Het Natuurrijk ligt op slechts 9 minuten rijden.

Kinderopvang en BSO nabij Ommen

Het Natuurrijk biedt veilige en professionele kinderopvang en BSO voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij Kinderopvang Het Natuurrijk vinden wij veiligheid en vertrouwen de basis van alles. Uw kind kan bij ons in een veilige en vertrouwde omgeving zichzelf zijn en plezier maken. Wilt u meer informatie over de openingstijden, onze gunstige tarieven en meer? Dat leest u hier .

Een enthousiast team

Ons team bestaat uit ervaren, bevlogen en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij volgen de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en sluiten daarop aan. Wil je meer zien van ons team en de locatie? Bekijk onze pagina kinderopvang.

Rondleiding?

Overweegt u uw kind(eren) in te schrijven bij een kinderopvang dichtbij Ommen? Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding. Proef de sfeer van onze kleinschalige kinderopvang locatie in Vilsteren.

Onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent

Kinderopvang Het Natuurrijk is onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent. Kinderopvang Catent biedt en organiseert opvang voor kinderen voor (VSO) en na school (BSO). De opvang is verbonden aan de scholen van Catent die zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de school.