Onze visie

Leren doen we buiten!

Onze visie

Ontdek hoe we ons bij basisschool Het Natuurrijk focussen op een goede relatie met onze leerlingen, een open houding, oog voor het individu en wederzijds respect.

Leren doen we buiten! Op Het Natuurrijk cre├źren wij een rijke, eigentijdse leeromgeving waarin onze leerlingen leren in en van de natuur. Leerlingen leren van en met elkaar en benutten elkaars talenten. Wij stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces, zodat zij zich vanuit intrinsieke motivatie kunnen ontwikkelen.

Bij ons op school gaan we respectvol met elkaar om en hebben wij positieve verwachtingen van elkaar. Wij bieden structuur en stellen duidelijke grenzen, zodat onze leerlingen in een veilige en prettige leeromgeving gezien en gehoord worden; iedereen mag er zijn.

Als team nemen wij verantwoordelijkheid voor ons professioneel handelen. In de samenwerking met leerlingen en ouders maken we gebruik van elkaars kwaliteiten. Wij vragen om hulp en geven feedback op basis van eerlijkheid en vertrouwen, waardoor leerlingen en team zich met plezier kunnen ontwikkelen.