Open dagen en meespeelochtenden

Open dagen en meespeelochtenden

Open dagen en meespeelochtenden

Meespeelochtenden op Het Natuurrijk.
Kinderen in de leeftijd van 0 – 5 jaar kunnen een ochtend komen ervaren hoe het op onze school en kinderopvang is. De data van deze meespeelochtenden worden via social media en flyers die worden opgehangen in de omgeving bekend gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sharon Broekroelofs.

Open dagen op Het Natuurrijk
Eigenlijk is het niet mogelijk om in woorden te omschrijven wat er zo bijzonder is aan onze school. Mocht u nu op zoek zijn naar een kleine school met goed onderwijs, waar kinderen gezien worden en waar de sfeer altijd veilig en prettig is, dan moet u z├ęker komen kijken! Iedere tweede vrijdag van de maand bent u van harte welkom om onze prachtige school, kinderdagverblijf en BSO te komen bekijken en te ervaren wat dit met kinderen doet. Wij vertellen u er graag meer over bij een kop koffie.

In verband met het coronavirus en de daarbij horende maatregelen zijn er voorlopig geen open dagen. Wel kunt u een afspraak maken om na schooltijd onze school en kinderopvang te komen bekijken. Op maandag, dinsdag en vrijdag kunt u bellen naar 0529-458597 of u kunt een mail sturen naar directie.ikchetnatuurrijk@catent.nl en wij maken een afspraak!